ONS WERK

EM wheels is de specialist op het gebied van velgen reparatie. Wij werken met de nieuwste apparatuur en zorgen voor compleet nieuwe velgen. Onze specialistische aanpak en ervaring zorgt voor velgen als bij de dealer. Niet voor niets leveren wij dagelijks nieuwe velgen aan verschillende autodealers in de Automotive branche.

Bij EM Wheels zijn we gepassioneerd over auto’s en dat zie je terug in onze gespecialiseerde diensten voor het herstellen, poedercoaten en CNC-draaien van velgen voor personenauto’s. Of je nu een kleine hatchback of een grote SUV rijdt, wij weten precies hoe we de velgen weer als nieuw kunnen maken.

Onze professionele technieken en expertise stellen ons in staat om velgen van personenauto’s te herstellen. Van beschadigde velgen repareren tot een nieuwe look geven met poedercoating, wij bieden een scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw velgen weer in topconditie zijn. Onze CNC-draaiwerk is specifiek gericht op velgen voor personenauto’s, hierdoor kunnen wij precieze en perfecte velgen leveren.

Onze diensten bieden tal van voordelen voor onze klanten. Door onze velgenreparatie, poedercoating en CNC-draaiwerk, kunnen we helpen om de levensduur van uw velgen te verlengen, verbeteren we de veiligheid en prestaties van uw auto, verhogen we de looks van uw auto.

 

 

Haal en breng service.
Binnen 3 werkdagen uw velgen retour.
Geen verrassingen achteraf
Previous
Next

Waarom zou u uw velgen bij ons laten repareren?

  • Ophalen op locatie

  • Gratis haal en brengservice tussen Amsterdam en Den Haag

  • Binnen 3 werkdagen gereed

  • Scherpe prijzen

  • Auto wordt veilig binnen opgeslagen

  • persoonlijk contact met gratis reparatie advies

Uitstekend
Gebaseerd op 166 recensies
Herman Berkhey
Herman Berkhey
16/03/2024
Excellent quality and quick service. Restore and coat wheels very professionally
Nesja Boerenveen
Nesja Boerenveen
13/03/2024
Top service waar meegedacht wordt aan de klant, mijn 20 jaar oude BMW velgen zijn weer als nieuw! Velgen zijn hersteld en prachtig gespoten in de originele kleur Shadow Chrome. Kwaliteit!
loran arends
loran arends
13/03/2024
Ik kan EM Wheels absoluut aanbevelen! Fijn contact en er wordt goed meegedacht. De velgen zijn prachtig gepoedercoat (in de zeer unieke kleur, nocturnal gold) en van een glascoating voorzien. Leuk enthousiast team, dank mannen.
Frits Adriani
Frits Adriani
02/03/2024
Heerlijk relaxed contact met Tim gehad. Na wat vragen kreeg ik netjes antwoord en vb van de kleuren die ik in gedachte had. Uiteindelijk bij het brengen de juiste kleur nog eens bekeken in het daglicht. Aangezien ik nog Tpms sensoren nodig had, was ook dit geen probleem om ze zelf te leveren. Daarna netjes geplaatst en getest. Super. Ook de jongeman🫣. Die de velgen op de auto moest monteren was heel begaan met z’n werk en deed alles precies en netjes. M.a.w. heb je velgen waarvan je ze wilt opknappen of wat er ook mee moet gebeuren met dit bedrijf kun je ouderwets goede zaken doen. Top mannen en de dame achter de telefoon. Ik kom graag terug.
Richard van Goch
Richard van Goch
29/02/2024
Ik heb hier de velgen van mijn Corvette C6 laten poedercoaten. Naar mijn idee spreken de fotos voor zich. Zoals je ziet waren er eerst veel roestplekken op de velgen (dit betrof alle 4 de velgen) en na het fantastische werk van deze jongens zien ze er weer als nieuw uit. 10/10!
Robert Gentis
Robert Gentis
23/02/2024
Perfectie ! Dat is wat ze doen hier ! Daarbuiten zijn ze allemaal super vriendelijk… en denken met je mee ! En de prijs .. heel scherp en goed … koop je geen nieuwe velgen voor … dus … absolute aanrader
Martijn B
Martijn B
21/02/2024
Mijn velgen waren toe aan een nieuw kleurtje. EM Wheels gemaild en alles was zo geregeld. Ik twijfelde nog over de kleur maar in de showroom waren genoeg voorbeelden voor een goede keus. Resultaat was beter dan verwacht! Snelle communicatie, goede prijs en vakkundig personeel.
Patricia
Patricia
20/02/2024
Velgen Audi A3 cabriolet laten poedercoaten, stoeprand schade laten verhelpen en daarna hoogglans zwart laten spuiten. Erg tevreden met het resultaat. Goede service, vriendelijke medewerkers. Aanrader!
Gert van Leest
Gert van Leest
15/02/2024
Top bedrijf en snelle service !!
Rob Krijgsman
Rob Krijgsman
09/02/2024
Topservice met betrokken medewerkers die echt met je meedenken. Mijn velgen zijn weer als nieuw en bovendien uniek in combinatie met de gespoten remklauwen. Een dikke 10! Absolute aanrader 👍🏻
Open chat
Prijsindicatie nodig? Stuur dan je inch maat en een foto van de velg! 🛞