Bandenwissel

EM wheels is de specialist op het gebied van velgen reparatie. Wij werken met de nieuwste apparatuur en zorgen voor compleet nieuwe velgen. Onze specialistische aanpak en ervaring zorgt voor velgen als bij de dealer. Niet voor niets leveren wij dagelijks nieuwe velgen aan verschillende autodealers in de Automotive branche.

Wanneer een bandenwissel? 

Is de temperatuur boven de 7°C?  Dan is het een goed moment om van winterbanden naar zomerbanden te wisselen! Rond maart/april begint het weer warmer te worden en dat is dus de beste periode om weer te wisselen naar zomerbanden!

Bij winterbanden is het andersom.  Gaat de temperatuur onder de 7°C is het tijd om de winterset uit de opslag te halen en deze onder de auto te monteren. Het moment om van zomerbanden naar winterbanden te wisselen is meestal rond oktober. De meeste banden worden gewisseld rond maart/april, dus het is dan erg druk bij de garages . Plan daarom snel jouw afspraak in! 

Wij stallen ook jouw zomer of winterbanden! 

 

WAAROM BANDEN WISSELEN?

De Specialisten van EM WHEELS  raden het af om in de zomer op winterbanden te rijden. In de zomer heb je namelijk met winterbanden een langere remweg dan met zomerbanden. Het rubber van winterbanden is niet alleen geschikt voor sneeuw en koude temperaturen, maar gedraagt zich ook anders bij warmere temperaturen. Dit zorgt voor snellere slijtage en minder grip!

Uitstekend
Gebaseerd op 115 recensies
Sven Zuidhoek
Sven Zuidhoek
30/05/2023
Goede service en echt mooi werk. Een echte aanrader om hier je velgen te laten doen
Haaglandia03
Haaglandia03
20/05/2023
Super service!
Roel Claassen
Roel Claassen
04/05/2023
Prettige service en vriendelijke personeel! Mooi richtwerk gedaan op een beschadiging velg. Een aanrader
Dave Hoeffnagel
Dave Hoeffnagel
28/04/2023
Een zeer tevreden klant. Heb je schade hebben aan je velg(en) of wat dan ook is dit bedrijf zeker een aanrader.
CK
CK
21/04/2023
Hier moet je gewoon zijn. Voor mijn zwarte A3 de velgen laten poeder coaten en voorzien van nieuwe, zelf aangeleverde, banden en het resultaat is buitenaards. Waarom? Heel simpel. Los van de kwaliteit die de mannen leveren staat aandacht en profesionele service voorop. En daar wordt ik net zo blij van als het resultaat. Bedankt mannen, ik ben zeer tevreden!
Herm Hop
Herm Hop
20/04/2023
"Even tussendoor in anderhalve dag mijn 19 Inch wiel weer als nieuw. Mooi bedrijf met jonge enthousiaste gasten. 5 sterren.
Martijn Thoolen
Martijn Thoolen
14/04/2023
Goede kwaliteit en service.
Kristiaan van Drie
Kristiaan van Drie
14/04/2023
Een beschadigde velg laten maken waar meerdere bedrijven niks meer mee konden. De velg is keurig gerepareerd en gespoten voor een prima prijs!
Harald Hasselbach
Harald Hasselbach
06/04/2023
Ik heb mijn velgen laten herstellen en samen met EM Wheels gekozen voor een bepaalde band die er voor zorgt dat mijn velgen niet meteen beschadigd raken als ik een stoep raak. Tevens is er meegedacht door mijn velgen iets verder af “te freesen” waardoor ze binnen de band vallen zonder prestatieverlies. Dus zeker zeer tevreden.

Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan!

Schade aan je velgen? Wacht niet langer. Wij repareren velgen weer in nieuwstaat!

Haal en breng service.
Binnen 3 werkdagen uw velgen retour.
Geen verrassingen achteraf

Waarom zou u uw velgen bij ons laten repareren?

  • Ophalen op locatie

  • Gratis haal en brengservice

  • Binnen 3 werkdagen gereed

  • Scherpe prijzen

  • Auto wordt veilig binnen opgeslagen

  • persoonlijk contact met gratis reparatie advies