Poedercoaten

EM wheels is de specialist op het gebied van velgen reparatie. Wij werken met de nieuwste apparatuur en zorgen voor compleet nieuwe velgen. Onze specialistische aanpak en ervaring zorgt voor velgen als bij de dealer. Niet voor niets leveren wij dagelijks nieuwe velgen aan verschillende autodealers in de Automotive branche

HOE GAAT HET PROCES IN ZIJN WERK ?

Wij kunnen speciale kleuren en RAL kleuren spuiten.

Stap 1

 

de velg word chemisch ontlakt om alle oude lak van te velg af te weken. Dit zorgt er voor dat onze  specialisten de velg kunnen herstellen vanaf  de ondergrond.

Beschadigde velg start herstel
Details beschadigde velg

Stap 2

 

eventuele schade wordt uit de velg geschuurd waarna de velg wordt fijn gestraald om een glad oppervlak te creëren. Vervolgens kiezen wij samen met de klant de gewenste kleur.

Stap 3

 

De velg wordt in de grondlak gecoat, vervolgens in de kleur waarna er een hoogglans of matte afwerking blanke coat laag overheen gaat om de velg de optimale (glans) en bescherming te geven.

Resultaat perfecte velg
Uitstekend
Gebaseerd op 149 recensies
andré Kuijpers
andré Kuijpers
17/11/2023
Voor het vakkundig coaten van autowielen
Haure Gardie
Haure Gardie
16/11/2023
- Duidelijke communicatie - Goede verwachtingsmanagement - Kwaliteit van het werk is goed - Prijs is scherp vergeleken met andere aanbieders - Mogelijkheid van een leenauto is ook prettig Kan mij niet bedenken wat er beter kon. Wat mij betreft aanrader!
Simon Lont
Simon Lont
15/11/2023
Mijn velgen zien er weer geweldig uit! Ben er erg blij mee EM wheels is een kundig en service gericht bedrijf!
Joeri van Veen
Joeri van Veen
14/11/2023
Snelle reactie op offerte aanvraag. Vriendelijke communicatie. Snel klaar en ziet er perfect uit! Plaklood in kleur
Diego ramdhani
Diego ramdhani
17/10/2023
Op 16-08-2022 mijn velgen van mijn Cupra laten herstellen & coaten. Zelf direct een set nieuwe banden daar laten bezorgen en die zijn netjes gemonteerd! Alleen een aantal balanceer loodjes er vanaf gevallen omdat ik vermoed dat de velg niet helemaal ontvet was. Ondanks dat was het resultaat top en was alles binnen een week geregeld.
derk barth
derk barth
10/10/2023
Super aardige en professionele gasten. Hebben mijn velgen weer geweldig opgeknapt en onder de auto gezet, en hebben zelfs m stikkertjes in de velgen gezet die er daarvoor niet opzaten. Goeie service en enorm blij met het resultaat!
Chiel -
Chiel -
25/09/2023
Via een vriend in contact gekomen met EMwheels. Met een paar dagen een afspraak gemaakt om twee velgen te repareren na bijna frontaal ongeluk waarbij ik moest uitwijken richting een stoep. Binnen een week was de auto weer klaar en tussendoor tijdens mijn vakantie op de hoogte gehouden van het proces. Erg fijn en leuk om mee te krijgen. Auto weer opgehaald en het resultaat mag er ook wezen! Onwijs blij mee.
Michel
Michel
22/09/2023
EM Wheels is mij zeer goed bevallen. Vriendelijk en gaan voor kwaliteit tegen een redelijke prijs. Vooraf ben ik goed geïnformeerd over de mogelijkheden en ben heel blij met het resultaat van mijn Focus Vignale velgen. Dit bedrijf is een regelrechte aanrader als je je velgen weer netjes wilt hebben!
Marc Boon
Marc Boon
17/09/2023
Velgen laten poedercoaten hier en het resultaat was beter dan ik verwacht had! Klantenservice was top. Bedankt mannen!

Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan!

Schade aan je velgen? Wacht niet langer. Wij repareren velgen weer in nieuwstaat!

Haal en breng service.
Binnen 3 werkdagen uw velgen retour.
Geen verrassingen achteraf
Previous
Next

Waarom zou u uw velgen bij ons laten repareren?

  • Ophalen op locatie

  • Gratis haal en brengservice

  • Binnen 3 werkdagen gereed

  • Scherpe prijzen

  • Auto wordt veilig binnen opgeslagen

  • persoonlijk contact met gratis reparatie advies